Nese nuk doni te keni akne mjafton te ndiqni nje diete te shendetshme

Ti thoni lamtumire akneve eshte e mundur? Sipas eksperteve kjo mund te jete e mundur vetem po ndoqet nje diete te shendetshme, e vetmja menyre per te luftuar problemet e lekures.

Sipas nje studimi te Centro Studi Gised , aknet jane dhe nje problem i trasheguar. Ne qoftese prinderit kane vuajtur nga ky problem atehere eshte e mundur qe ti ndodhi e njejta gje dhe femijeve.

Aknet nuk po i krahasojme me ato qe dalin gjate moshes se adoleshences,qe eshte normale. Ne fakt behet fjale per nje shqetesim qe ne te shumten e rasteve le shenja qe kane veshtiresi te hiqen dhe jane mjaft te dukshme ne fytyre.