Nëse doni seks të gjatë, gjeni pozicionet e duhura…

Edhe femra më e ndrojtur është e ndjeshme ndaj pornos, sidomos kur është shumë e eksituar. Vendosni një DVD të pisët pas seksit të dalldisur dhe bëni detyrimet tuaja në shtrat.

Ideja është ta mbani atë nën dëshirën e zjarrtë, deri sa të jeni gati për seancën tjetër. Mbajeni pranë dhe tregojini gjithë gjërat e prapa që do t’i bëni.

Kombinimi i zërit tuaj me figurën do ta bëjnë të drithërohet përpara kohe. Seks gjatë gjithë natës: ka mundësi që ajo mund të shkojë në orgazëm ndërsa sheh DVD-në seksi – përpiquni ta parandaloni.

Inkurajojeni t’i shfaqë këto për ju, por mos e lini të shpenzojë të gjithë energjinë seksuale, derisa ju të jeni karikuar sërish. Besoj se do të donit ta ruante këtë vetëm për ju.

Shmangni tendosjet e tepërta

Sekreti për të bërë seks gjithë natën është të vendosni një ritëm që nuk do t’ju vrasë – “i shpejtë dhe i furishëm” nuk është fjala kyç për këtë rast.

Përfitoni nga pozicionet e seksit që nuk kërkojnë qëndresë atletike. Pozicioni i misionarit mund të tingëllojë mjaft i thjeshtë, por shpatullat do të jenë duke u përgjëruar për pak pushim, pas disa orësh.

E njëjta ndodh edhe me pozicionin e kalërueses; muskujt e kofshëve të saj do të dhëmbin, pasi ju ka kalëruar intensivisht. Në vend të këtyre, provoni diçka si rrjeta e merimangës; shiheni njëri- tjetrin me fytyrë, ndërsa jeni shtrirë mënjanë dhe lejoni këmbët të gërshetohen.

Ky pozicion praktikohet për kontakt të afërt, penetrim të thellë dhe orgazëm të lehtë – çfarë ka për të mos u dashur? Seks gjatë gjithë natës: mos kini frikë të dremisni pak nëse jeni të rraskapitur, por mos dilni nga karakteri – vazhdoni t’i flisni njëri-tjetrit.

Shtrihuni në pozicionin e lugës në mënyrë që të dy jeni njësoj kur të zgjoheni dhe gati për të nisur sërish.