Në trendi pantollonat e gjera

Stili i pantollonave të gjera është rikthyer këtë pranverë. Ato vijnë kryesisht me ngjyra të larmishme dhe material nga mëndafshi.

Në vijim sovrani.info ju sjell disa modele të këtyre pantollonave.