Në trend veshjet me pika

Në trend veshjet me pikaRutina e përditshme në mënyrë tinzare na ka vjedhur fantazinë dhe na ka zhytyr në monotoni.

Është e vështirë të provojmë kënaqësinë dhe në gjërat e vogla të përditshme, ato që dikur na falnin gëzim. E mbani mend me sa dëshirë visheshit kur ishit të vogla?

Provonit ngjyra, takat e mamit dhe mezi prisnit të rriteshit. Tani që u rritët dukeni se “kopjoni” gjyshen .

Në trend veshjet me pika

Në trend veshjet me pika

Në trend veshjet me pika

Në trend veshjet me pika

Në trend veshjet me pika