Në trend thonjtë-kthetra

Në trend thonjtë-kthetraKohëve të fundit po plasohen trendë goxha bizarë kur është fjala për bukurinë, aq më parë kur është fjala për pedikyr dhe manikyr.

Kujtoni vetëm thonjtë-kthetra të cilët, fatkeqësisht, kanë arritur edhe tek ne, andaj shumica e ithtareve shëtisin me krenari, thonjtë e të cilave më shumë u ngjajnë kthetrave të shpendëve grabitqarë.

Megjithatë nuk është kjo e gjitha, në Brazil ka lindur trendi i ri të cilit shumica e femrave nuk mund t’i rezistojnë, pra fjala është për vendosjen e thonjve në këmbë.

Në trend thonjtë-kthetra

Dhe derisa ne pyesim me kërshëri se si mund të ecin me thonj të tillë, gjithashtu shpresojmë që ky trend të mbetet në Brazil dhe të mos arrijë deri tek ne, transmeton Telegrafi.

Në trend thonjtë-kthetra