Në trend tapiceria në flokë

Në trend tapiceria në flokë Kjo teknikë simpatike rikujton periudhën e festivaleve të mëdha muzikore kur vajzat hipike me flokë të tyre të gjata kanë bartur lule dhe aksesorë të ngjashëm

Përveçse nevojitet pak shkathtësi dhe pak më shumë durim, për këtë teknikë janë të domosdoshme që të gjeni edhe materialin e caktuar të cilin mund ta blini, apo madje ta huazoni nga ormani i gjyshes.

Sa u përket ngjyrave, nuk ka kufij dhe mund të përdorni nuancat që i dëshironi, transmeton Telegrafi.

Më parë zgjidhni pjesën e flokëve të cilën dëshironi ta zbukuroni, forcojeni në rreth duke e lidhur, pastaj me pjesën e topitur të gjilpërës kalojeni perin dhe bëni format të cilat i dëshironi.