Në trend shalli shumëngjyrëshe në kokë

Në trend shalli shumëngjyrëshe në kokëPërdorni shami apo shall në kokën tuaj duke u transformuar kështu me një pamje mahnitëse. Bota e modës këtë vit rekomandon vendosjen e shalleve shumëngjyrëshe në kokë duke krijuar kështu një stil të veçantë dhe personal.

Shikoni videot mëposhtme dhe ju do të frymëzoheni duke i përdorur edhe çdo ditë të këtij sezoni veror: