Në trend për 2017 është e gjelbërta plot jetë

Jeni në kërkim të ngjyrës që do t’ju veshë gjatë stinës së pranverës këtë vit?

Mos u lodhni më, instituti i krijimit të nuancave, hijeve ngjyrave të reja dhe përgjegjës gjithashtu për tendencat e fundit ka vendosur që ngjyra e pranverës 2017 është e gjelbërta. Një ngjyrë gazmore dhe plot jetë !

Një nuancë e gjallë dhe pozitive do t’ju japë energji të reja këtë vit. Pas një dimri të ftohtë e të zymtë, do të kemi nevojë më shumë se kurrë për këtë ngjyrë me humor.

Natyrisht, kjo është një nuancë shumë të veçantë dhe jo lehtësisht e kombinueshme, por mjafton një aksesor në këtë nuancë dhe ju do të jeni “In”.