Në trend pantallonat e shkurtra dhe këmishat mëngë të gjata

Në trend pantallonat e shkurtra dhe këmishat mëngë të gjataXhinse të shkurtra bashkë me këmishë mëndafshi të tejdukshme me mëngë të gjata apo me vrima të hapura në supe dhe mëngë romantike në formë zileje me siguri janë zgjedhje e mirë për veshje këtë sezon.

Ky kombinim, në të vërtetë, ka anën praktike.

Duke pasur parasysh që këmbët më ngadalë nxihen nga dielli sesa supet dhe duart, kjo veshje mund t’ju mbrojë nga rrezet e diellit, por njëkohësisht, nëse zgjidhni materiale të lehta të tejdukshme me siguri më lehtë do t’i përballoni rrezet e diellit.

Nëse “vidhni” inspirimet e blogereve të njohura botërore, jini të sigurta që këtë verë do të jeni absolutisht moderne, sepse jemi të bindur që e dini që këto dama kanë mundësi të vendosin cilindo lloj trend!

2