Në trend këtë verë kaçurrelat

Në trend këtë verë kaçurrelatQë kaçurrelat të duken më bukur mund të përdorni lule ose fjongo si aksesorë. Për këtë sezon lulet janë një zgjedhje perfekte për flokët kaçurrela, por edhe të drejta.

Flokët kaçurrela dhe me onde janë shumë të kërkuara nga vajzat kohët e fundit. Dikush i ka, dikush i kërkon.

Njihuni me disa mënyra dhe modele të thjeshta për të rregulluar flokët kaçurrel. Pa humbur kohë do të realizoni kaçurrela shumë të bukura.

kacurrelat