Në trend këtë sezon jelekët

Në trend këtë sezon jelekët Ekziston diçka e pabesueshme te jelekët. Thënë thjesht, silueta të cilën e jep jeleku, krijon ndjenjë sensuale të pakrahasueshme.

Favoriti ynë absolut për pranverë dhe verë është ai jelek me të cilin arrijmë balancën e përsosur midis strukturës moderne dhe të ndjenjës së lehtë valëvitëse.

Për arritjen e këtij stili, kërkoni ato linja të pastra dhe materiale kontrasti.

Pjesa e poshtme e tejdukshme dhe valëvitëse e jelekut të gjatë, krahas reverit do të japë balancë të vërtetë kombinimit ‘minimal-chic’.

Në trend këtë sezon jelekët

Në trend këtë sezon jelekët

Në trend këtë sezon jelekët