Në trend gërshetat e thurura

Në trend gërshetat e thururaFrizura më e preferuar pa dyshim këto ditë janë gërshetat e thurura.

Gërshetat e thurura mirë, fillojnë në maje të kokës dhe lëshohen në dy gërsheta të holla në tërë gjatësinë e flokëve, transmeton Telegrafi.

Pa marrë parasysh gjatësinë e flokëve, ky trend i ri do t’ju mundësojë t’ju vërejnë të tjerët sapo të dilni nga shtëpia.

Në trend gërshetat e thurura

Prandaj, ju këshillojmë: kujtojini shkathtësitë e vjetra të thurjes së flokëve dhe pa u hamendur bartni trendin e ri nga mëngjesi deri në mbrëmje.

Në trend gërshetat e thurura

Gërshetat nuk janë vetëm për vajza të reja dhe vetëm për në shtëpi kur përtojmë të ngrihemi nga krevati, ato janë në modë dhe besojmë që edhe një kohë të gjatë do të vazhdojnë të jenë të adhuruara, sepse vërtet na pëlqejnë! /telegrafi/

Në trend gërshetat e thurura