Në trend fundet xhins

Në trend fundet xhinsKëta funde xhins që duken sikur kanë dalë nga kujtesa e dollpait, do të shfaqen ngado gjatë kësaj vere.

Ka nga të gjitha llojet, për pjesën e parë të ditës, sportive nga ato që mund të vishen me një t-shirt por janë edhe modelet e darkës.

Pra, klasikët e viteve ’90 u rikthyen, shijojini ju nostalgjikët dhe shikoni modelet.

Në trend fundet xhins

Në trend fundet xhins

Në trend fundet xhins