Në trend fundet me atletet

Në trend fundet me atletetTë gjitha femrat do të pajtohen që takat e larta ndikojnë në vetëbesimin dhe u japin forcë të madhe. irëpo ekziston një problem i vogël – ato mund t’u shkaktojnë përvoja të dhembshme.

Fatmirësisht, këtë sezon atletet janë një trend i vërtetë dhe, siç kemi parë te yjet më të mëdha të stilit të rrugës, mund të barten me të gjitha pjesët e modës, aq më parë me fund.

Favoriti ynë: fundi kadife dhe atlete të bardha! – transmeton Telegrafi.

Edhe pse kjo pamje kërkon diç më shumë shkathtësi, duke i pasuar disa këshilla mund të dukeni shumë bukur dhe moderne dhe do t’i freskoni të gjitha veshjet tuaja të pranverës.

Për t’ju dhënë idenë se si t’i stilizoni aletet tuaja të preferuara me fundin, po ju japim disa ide të Fund+ atletet:blogereve të njohura!

Në trend fundet me atletet

 

Në trend fundet me atletet

Në trend fundet me atletet

 

Në trend fundet me atletetNë trend fundet me atletet

Në trend fundet me atletet