Në trend flokët e lyera përbrenda

Në trend flokët e lyera përbrendaImagjinoni sikur të keni flokë të lyera si ylber, por shefi juaj, as të mos e kuptojë.Për këtë, mund të shfrytëzoni ylbertë e brendshëm, të cilat mund t’i fshihni poshtë flokëve, apo bishtalecit.

Sepse, për fat të keq, jo të gjithë mund të shfaqin ngjyrat e shndritshme të ylberit, në vendin ku punojnë.

Është shumë e thjeshtë – stilisti i flokëve tuaja, duhet të mbledhë pjesën e sipërme dhe të punojë me ngjyra, në shtresën e poshtme.

Mandej, varet nga ju, se si dëshironi ta mbani, transmeton Telegrafi.

Në trend flokët e lyera përbrenda

Thjeshtë, lëshoni flokët dhe ylberi përfund, as që do të shihet, apo shfaqeni pjesën e lyer dhe lë të shohin të gjithë ylberin shndritës.