Në trend buzet më ngjyrat nga më të ndryshmet

Në trend buzet më ngjyrat nga më të ndryshmetArti në fushën e grimit nuk ka të ndalur, dhe tashmë ka kaluar në një nivel krejt tjetër të kreativitetit.

Dëshmia me e mirë për këtë gjë është puna e jashtëzakonshme e grimeres kanadeze, Andrea Reed, e njohur me emrin artistik Girl Grey Beauty.

Kjo artiste e grimit ka bërë emër në botë me krijimtarinë e saj unike, grimin e buzëve, që duket përrallor – me forma dhe ngjyra nga më të ndryshmet.

Në trend buzet më ngjyrat nga më të ndryshmet

Në trend buzet më ngjyrat nga më të ndryshmet

Në trend buzet më ngjyrat nga më të ndryshmet

Në trend buzet më ngjyrat nga më të ndryshmet

Në trend buzet më ngjyrat nga më të ndryshmet

Në trend buzet më ngjyrat nga më të ndryshmet