Në mode rikthehen papuçet e viteve të 90’ta

Stili i famshëm i sandaleve i viteve të 90’ta po e përjeton një rikthim.

Edhe një herë rrobat e rehatshme janë shik.

E disa nga modelet e preferuara të këtyre sandaleve dhe papuçeve janë ato të brendit Adidas, ëq mesiguri keni një palë në shtëpi.

Yjet si Gigi Hadid, Khloe Kardashian, Bella Hadid etj.. tashmë kanë bërë pjesë të garderobës së tyre këto sandale.

E ju më poshtë mund të shihni modelet e këtij sezoni.