Modeli i flokëve për këtë sezon

Ju është bërë tashmë monotone modeli i flokëve të cilën e mbani me vite? Shprehitë e rrënjosura dhe mungesa e kurajës shpesh “e modelojnë” fytyrën tonë.

Relaksohuni dhe provoni diç të re.

Disa veprime me gërshërë, pak shkathtësi, pak besim se një ‘look’ i ri mund të përmirësojë disponimin, ngjyra e shkëlqyeshme, mënyra e përshtatshme e krehjes: janë arsye krejtësisht të mjaftueshme që të ndryshoni pamjen!