Modeli i flokëve me gjatësi të mesme

Modeli i flokëve me gjatësi të mesmeNjë prerje flokësh me gjatësi të mesme ka shumë avantazhe që duhen konsideruar, kur jeni duke zgjedhur një model flokësh.

Stilet e flokëve me gjatësi të mesme, janë perfekte, nëse jeni duke rritur modelin tuaj të shkurtër ose, nëse doni ta risajoni modelin tuaj të mërzitshëm të flokëve të gjatë.Modeli i flokëve me gjatësi të mesme

Lloji i modelit që mund të mbani është i përcaktuar më së miri nga forma e fytyrës dhe kokës tuaj.

Modeli i flokëve me gjatësi të mesme

 

Modeli i flokëve me gjatësi të mesme4