Modelet më të bukura të patikave për pranver

Pas këpucëve me taka, atletet duket se janë dashuria e dytë e një femre (gjithmonë flasim për veshjet).

Të rehatshme, lehtësisht të kombinueshme, atletet nuk kanë pse të jenë domosdoshmërsisht sportive. Modelet më të bukura të pranverës përfshijnë versione, ngjyra dhe materiale nga më të ndryshme.

Të kombinueshme me xhinse, funde apo fustane, atletet janë gjithnjë zgjidhja e duhur !2017 erdhi me shumë dizajne të reja ndaj njihuni me të gjitha këto të fundit duke klikuar fotgalerinë e mëposhtme.