Modelet më seksi të flokëve në sezonin e nxehtë

Modelet më seksi të flokëve në sezonin e nxehtëPër t’u dukur femërore edhe për sezonin e nxehtë, zgjidh modelin që të duket i përshtatshëm edhe me formën e fytyrës.

Nga pasarelat e modës deri tek revistat ndërkombëtare, krehja e flokëve është një “armë” e fortë që çdo femër e mban si gur të çmuar.

Të gjithë përpiqen të imitojnë yjet dhe stilet e tyre sa herë duan të ndryshojnë modelet e flokëve.Me një efekt pa dyshim retro, flokët seksi si të Rihanna-s mund të jenë një zgjidhje e shpejtë për mbrëmjet e papritura. Jo më pas mbetet stili i Beyonces e për të vazhduar me ëmbëlsinë e Jessica Alba-s apo një model topuz si Jennifer Lopez, bisht ose me onde të valëzuara.

Modelet më seksi të flokëve në sezonin e nxehtë

Për flokët e gjatë, për të shkurtër apo edhe për flokët me gjatësi mesatare, mjafton vetëm pak frymëzim për të ndryshuar.

Modelet më seksi të flokëve në sezonin e nxehtë

Këtu janë disa modelet seksi për flokët gjatë sezonit të verës. Çdo lloj gjatësie dhe çdo lloj forme fytyre mund ta gjesh.

Modelet më seksi të flokëve në sezonin e nxehtë

 

Modelet më seksi të flokëve në sezonin e nxehtë

 

Modelet më seksi të flokëve në sezonin e nxehtë