Modele trendi, që mahnitin

Në këtë periudhë festive, ju këshillojmë që të visheni sipas stilit tuaj tashmë të ndërtuar, ose ndiqni këshillat tona, të cilat mund t’ju ndihmojnë në këtë pikëpamje.

Secila grua duhet të zgjedhë një fustan ëndërrimtar, që do të bëjë të dukeni vërtet përrallore.
Pa marrë parasysh sa është modern, mos shpejtoni të blini fustan të bërë nga materiali që ndriçon nëse keni disa kilogramë më tepër.

Fustani i artë apo i argjendtë duket elegant dhe modern, por vizualisht “jep” disa kilogramë plus. Mund të vendosni për një fustan të një ngjyrësh apo për fustani e shkurtë të zi me të cilën do të dukeni elegante dhe femërore, ndërsa pamjen moderne do ta arrini me stoli moderne masive.

Gratë më në moshë, fustanin pa krahë duhet ta kombinojnë me ndonjë shall interesant. Nëse doni të jeni e veçantë, vendosni për ndonjë kostum të meshkujve – si plotësim final, ose vetëm pallto, që do ta kombinoni me streçe.

Nëse fustani është i larmishëm, mos mbani gjëra shtuese si çantë të larmishme ose shumë stoli, ashtu do të dukeni si pemë e Vitit të Ri. Jepini rëndësi edhe çantës. Vendosuni për një çantë të vogël elegante me rrip të hollë që të mund ta mbani ndërsa kërceni.