Modele flokesh per nuse

Floket e gjate mund te kombinohen ne nje mije menyra, nuset me flake te gjata jane me “fat” pasi kane mundesi te ndryshme per te modeluar floket.

Floket e gjate tregojne feminilitet.

Cilat jane tendencat per floket e gjate persa i perket modeleve.

Rruge te lire flokeve te leshuar ose te kapura lehte me kapese ose me lule te ndryshme. Onde te buta te cilat japin volum dhe i parshtaten me se miri kush ka floke te drejte dhe kerkon te modifikoje look lehtesisht.

Sigurisht aksesoret per floke nuk mund te mungojne ashtu sikurse vello, apo rrathe te ndryshem, lule etj.

Jane shume ne mode edhe ondet e viteve 50′, por edhe gersheti jo i rregullt./ikub/