Modele flokesh per nuse

Keni menduar te martoheni vitin qe vjen?

Ne 2012-ën tendencat e flokëve për nuse do jene nga me te ndryshmet.

E keni vete ne dore te zgjidhni. Nëse ju pëlqejnë flokët e mbledhur, ne po iu japim disa modele.

Glamuri dhe romantizmi janë fjalët kyçe te 2012-es. /ikub/