Modele flokesh per nuse

Modeli i flokeve per nuset eshte nje detaj shume i rendesishem.

Modeli i flokeve per nuset eshte nje detaj shume i rendesishem.

Pervec pamjes estetike, duhet te konsideroni qe ne vere ben shume vape dhe floket e mbledhura do tju lejojne te ndiheni te fresketa./ikub/