Modele flokësh për 40-vjeçaret

Stili i flokëve duhet të zgjidhet në bazë të natyrës së fytyrës tuaj. Nëse flokëtz janë të ndritshme dhe të forta ju mund të bëni ndryshime nga më rrënjësoret.

Ky është një stil flokësh mjaft i përshtatshëm për femrat e moshës 40 vjeç, sepse korniza e një pamje të tillë ndihmon mjaft për zbutjen e linjave tuaja.

Zgjidhni një stil flokësh natyral dhe jo të “ndërtuar”.Shmangni: Modelet e tepruara, si edhe flokët bionde platin.