Metodë dobësimi pa dietë, pa palestër!

Metodë dobësimi pa dietë, pa palestër!Në 5 Dhjetor 2015, Kim Kardashian solli në jetë fëmijën e saj të dytë. Pak ditë më vonë, për Krishtlindje ajo u shfaq në super formë duke deklaruar se kishte humbur 7,7 kg sikur të mos ishin asgjë!

Metoda që ka përdorur quhet Cryolipolisis, e thënë më thjesht, ngrirja e qelizave dhjamore. Nuk bëhet fjalë për ndonjë nga ato trajtimet e paarritshme që vetëm VIP-at mund të bëjnë. Kjo procedurë është përhapur aq shpejt nëpër botë si një alternativë e thjeshtë, e shpejtë dhe e prekshme nga të gjithë për të eleminuar dhjamin e tepërt njësoj si trajtimet estetike që bëjmë çdo ditë. Diferenca e vetme është që duhet bërë nga një staf profesionistësh!

SI FUNKSIONON?

Nëse keni dhjam të tepërt në pjesën e barkut, ijeve, kofshëve, krahëve, etj, si fillim mjeku do ta trajtojë lëkurën me një xhel mbrojtës, para se të vendosë aty grykën e një paisjeje që e ngrin dhjamin në thellësi në temperatura shumë të ulëta, por pa ndikuar te shtresa e jashtme e lëkurës. Nuk ka dhimbje apo shenja dhe gjithçka zgjat zakonisht vetëm një orë dhe eleminon deri në 50% të masës dhjamore! Jo keq nëse e krahason me orët e tëra që duhen shpenzuar në palestër apo dietat torturuese!

Në ditët në vazhdim, vetë trupi fillon t’i eleminojë qelizat dhjamore të ngrira përmes urinës dhe djersës. Në krye të 2-8 javëve zona e trajtuar do të jetë e sheshtë, elegante, në formë të shkëlqyer.