Mësoni si të bëni vetë gjalpë për strijat dhe celulitin

Shqetësimi më i dukshëm i të gjitha femrave janë strijat dhe celuliti. Ndaj, duke qenë se ju mund të bëni diçka për ta ndryshuar dhe përmirësuar situatën, Rona Nushi, sjell këshillën e radhës.

Shumë nga ne, me siguri ka përdorur mjaft produkte dhe kemi ngelur të zhgënjyera. Por, kemi harruar qe ndoshta mund të ketë metoda tjera mjaft të lehta për t’i trajtuar ato, edhe në kushte shtëpie.

Shpesh herë, mund të bëhemi kozmetolog të vetvetes, e këtë na e mëson me videot e saj demonstruese edhe Rona, në kanalin e saj në YouTube, transmeton Telegrafi.

Si mund ta rigjenerojmë lëkurën e dëmtuar, e cila nga ndryshime drastike në peshë apo arsye të tjera ka pësuar krijimin e strijave? Po celulitin si mund ta trajtojmë?

Për të parë përbërësit e thjeshtë që gjenden kudo dhe me një procedurë të shpjeguar hap pas hapi, ndiqni videon në vijim.

Shikim të këndshëm!