Mënjanoni qimet e padëshiruara me lëvozhgat e arrës

Mënjanoni qimet e padëshiruara me lëvozhgat e arrës Qimet e padëshiruara paraqesin njërin ndër problemet më të mëdha për secilën femër. Sot jua sjellim një zgjidhje të qëndrueshme për këtë situatë të pakëndshme. Kjo metodë e mënjanimit të qimeve përdoret nga ana e shumë femrave të famshme.

E futni dhe e piqni një lëvore të arrës në furrë e më pas e bluani deri kur të keni bërë pluhur nga ajo. Ia shtoni pluhurit pak ujë dhe e përzini mirë deri sa të formohet një lloj paste dhe lëreni që të qëndrojë 15 orë.

Përzierjen e aplikoni në pjesët e trupit, nga të cilat dëshironi që përgjithmonë t’i mënjanoni qimet. Lëreni që të qëndrojnë së paku 30 minuta, e më pas e shpëlani. Përsëriteni procedurën së paku tri herë në ditë deri në momentin kur t’i arrini rezultatet e dëshiruara.