Me vitamine A kundër rrudhave

Vitamina A ndihmon ne zvogëlimin e rrudhave si pasoje e plakjes, sepse stimulon regjenerimin e qelizave dhe te lëkurës.

Shkencëtarët amerikane kane bere një hulumtim te 36 persona te moshuar, te te cilët për 24 jave kane përdorur një losion me 0,4% retinol (vitamine A).

Pas 24 javësh shenjat e plakjes kane qene dukshëm me te vogla ne pjesët e trajtuara te lëkurës me këtë losion