Maskë për fytyrë “Avene”

Ky krem me këtë formulë të përbërjes zbut, hidraton dhe nuk e dëmton fare fytyrën tuaj.

Shumë lehtë mund ta fshini me një facoletë të butë; thotë dermatologia nga Washingtoni, Elizabeth L. Tanz.

Sikur edhe shumica e maskave, prapa vetes e lë një lëkurë të ndriçuar, por jo të shtrënguar.