Maske për eliminimin e çdo njolle në lëkurë

Nëse doni të keni një lëkurë të pastër kjo maske përdoret ne sallone bukurie dhe është përdorur vite me pare për trajtimin e njollave te lëkurës.

Njollat si :

Njollat nga dielli,shenjat e akneve,largon pucrat rigjeneron dhe freskon lëkuren.

Gjithçka qe na duhen janë:

1 e bardhe veze

4 luge mjaltë.

Mjalti është regjenerues i fuqishëm dhe antibakterial ndërsa veza pastruese dhe ndihmon ne heqjen e shenjave. Se bashku ato bëjnë një mrekulli për lëkuren.

Përziejini mire dhe aplikojeni në lëkure. Lëreni te veproj për 20 minuta dhe me pas lajeni fytyrën si zakonisht.

Në qoftëse keni vërtet shume akne kësaj mase mund ti shtoni 2 pika lëng limoni te freskët. Rezultatet janë te shkëlqyera.