Maske me rrush

Rrushi perve§se eshte nje frut shume i shijshem, permban perberes te ndryshem qe mund ta ndihmojne lekuren per te qene me e bukur dhe per te permiresuar pamjen e saj.

Ne fakt qe ne antikitet ishte e njohur per cilesite depurative dhe rindertuese dhe tashme te gjitha industrite e medha te kozmetikes e kane zbuluar qe perberesit e saj aktive kane nje fuqi te madhe antioksiduese.

Rrushi eshte ideal per te hidratuar, per te ushqyer dhe tonifikuar qe ne fakt jane elementet ideale per nje lekure te pjekur ose shume te thate, ajo ndihmon ne parandalimin e plakjes se lekures, ka nje efekt frenues dhe dobesues ndaj dhe shume anticelulite e permbajne, ai ndihmon per te eleminuar fryrjet e kembeve dhe problemet e qarkullimit te gjakut, gjithashtu ka dhe funksion pastrues, duke pastruar nga lekura e vdekur. Te gjitha keto elemente jane te pranishem si tek tuli, tek farat edhe tek lekura e rrushit.

Lani mire 10 kokrra me rrush. Shtypini me nje pirun deri sa te behen nje mase e qullet. Lani mire fytyren dhe qafen. Vendosni qullin mbi fytyre dhe mbi qafe.

Lereni te veproje per nje periudhe 25 minuta. Hiqni tulin dhe shpelani me kujdes fytyren me uje te vaket.