Maska për fytyrë të yndyrshme me kumbulla

Maska për fytyrë të yndyrshme me kumbullaMaska për fytyrë nga kumbullat për lëkurë të yndyrshme shumë e let dhe jep rezultate të shkëlqyera.

Përbërësit:

-Disa kumbulla
-Disa pika të vajit të bajameve.

Kumbullat i shtypni dhe ua shtoni vajin e bajameve dhe e aplikoni përzierjen në fytyrë. Lëreni që të veprojë gjysmë ore e më pas e shpëlani maskën nga fytyra.