Maska për fytyrë nga karotat

Maska për fytyrë nga karotatPërbërësit:
-1-2 karota
-Vaj ricini

I grini karotat dhe i zhytni në vaj ricini. Maskën e bërë e aplikoni në fytyrë dhe e lini që të veprojë për 15 minuta e më pas e shpëlani me ujë të vakët ose me çaj nga kamomili.