Maska me drita LED, për heqjen e rrudhave

Maska me drita LED, për heqjen e rrudhaveKjo maskë e çuditshme – që duket sikur të jetë pronë e ndonjë vrasësi serik – ka përfund idrita LED, të cilat japin efekt i cili eliminon rrudhat.

Plakja është një gjë frikshme, por kjo maskë është edhe e frikshme, transmeton Telegrafi.

Këto drita , kanë të njëjtën teknologji, që e ndriçojnë pemën e Vitit të Ri – por përdoren nga trajtuesit e bukurisë, si arma e fundit të luftën kundër plakjes.

Dritat LED simulojnë qelizat, që të nisin një varg procesesh, në përtëritjen lëkurës.

Fillimisht, terapia simulon qelizat e quajtura fibroblast, të cilat prodhojnë kolagjen.

Kjo, poashtu e ngadalëson prodhimin e enzimave, që e shkatërron kolagjenin, duke bërë që lëkura të rigjenerohet shpejtë dhe të japë pamje të freskët. /Telegrafi/