Mask për eliminimin e striave

Mask për eliminimin e striaveProduktet e kozmetikës normalisht përmbajnë elemente që ndihmojnë freskimin e lëkurës dhe largojnë qelizat e vdekura.

Por në vazhdim ne ju paraqesim një metodë krejtësisht natyrale e cila ndihmon në rigjenerimin e lëkurës dhe heqjen e striave transmeton parrotlla

Metoda:

– Kripë deti 250g

– Sheqer 250g

– Vaj palme 100-150ml

Nëse nuk keni vaj palme,mund të përdorni vaj ulliri.Kripa e detit ka sasi të lartë të jodit dhe të mikro- elemente që kontribojnë në rigjenerimin e lëkurës,kështu që duhet patjetër ta përdorni këtë lloj të kripës,nëse doni rezultate mahnitëse.

Udhëzime:

Përzieni të gjithë përbërësit mirë e mirë.Lëreni përzierjen të qëndrojë gjysmë ore dhe pastaj përzieni mirë përsëri.Aplikoni përzierjen në pjesët problematike të lëkurës tuaj dhe fërkoni për 2-3 minuta.Përsëriteni trajtimin çdo natë para se të bëni dush.Pasi ti bëni skrub lëkurës tuaj shpërlajeni dhe aplikoni losion.Përsëriteni disa ditë deri sat a vëreni ndryshimin.