Manikyret më interesante për ditët dimërore

0Nuk ka ndonjë femër, që nuk pëlqen manikyrin dhe llakun për thonj.

Thonjtë e bukur dhe të rregulluar janë zbukurim i bukur dhe përfundimisht ofrohet secili kombinim, derisa pikërisht thonjtë janë diçka që së pari vërejmë te të tjerët.

Trendët në botën e manikyrit janë dinamikë dhe në modë, derisa përgjigjen e gjejmë në rrjetin shoqëror “Instagram”.

1

Kemi përzgjedhur disa nga manikyret më interesante, që për momentin janë “in”.

1

Njihuni me trendin dimëror dhe inspirohuni me ndonjërin prej tyre, transmeton gazeta Kosova Sot.

1

4

5