Manikyr trendy per kete sezon

Aktualisht ne mode janë hit ngjyrat pastele, kështu që do të ishte mirë ta pasuroni kozmetikën me ndonjë ngjyrë të tillë.

Nëse nuk jeni të guximshëm sa duhet që ta mbushni garderobën me ngjyra të gëzueshme dhe të çelura, fusni pak freski dhe ngjyra në kombinimet e përditshme me ndonjë manikyr me ngjyrë të çelur.

Përparësi u jepet manikyreve me ndriçim, prandaj harojini nuancat eerrëta dhe manikyrin francez për këtë sezon.

Shikoni cilat nga ngjyrat i kanë përzgjedhur disa prej yjeve në galerinë e përgatitur nga Mnogu dhe nxitoni të blini çfarë ju pëlqen juve.