Make-up per sy: si te perdorim kthyesen e qerpikeve

Per te zgjatur qerpiket dhe ta bejme shikimin tone me te thelle, mund ti besojme kthesit te qerpikeve, ne rast se rimeli nuk na mjafton, dhe per te aplikuar qerpike fallso na duhet shume kohe.

Ky objekt, qe ngjan me gershere te vogla i cili mbaron me dy ane te kthyera, qe secila eshte e veshur me nje gomine ne brendesi te saj, eshte prej metali ose prej plastike, kete lloj objekti i cili eshte specifik per te kthyer qerpiket mund ta gjeni kudo ne treg.

Te shohim cilat jane keshillat per te ndejkur dhe si te mesojme te perdorim kthyesin e qerpikeve, pa demtuar qerpiket apo pa u vrare.

Fillimisht, eshte e rendesishme te perdorni nje kthyes qerpikesh para se te perdorni rimelin, duke futur qerpiket e siperm. Evitoni te shtrengoni fort objektin.Mjafton te mbani qerpiket te kthyer per disa minuta dhe loja u be. Me pas kaloni rimelin ne qerpike dhe lereni te thahet.

Por, shume femra, preferojne te perdorin nje kthyes qerpikesh pasi te kene kaluar rimelin, por ne kete rast gabojne, sepse mund te rrezikojne te behen pis  por edhe te kepusin qerpiket. Tregohuni te kujdesshme te mbani kthyesin tuaj te qerpimeve gjithmone te paster, ne te kundert kjo do te ndikoje ne rezultatin e kthimit te qerpikeve./ikub/