Make-up per pese minuta

Jeni nga ato qe ne mengjes dilni gjithmone pa trukuar sepse nuk mund te hiqni dore nga 10 minuta me shume nen jorgan? Ja zgjidhja qe ben per ju: nje make-up absolutisht perfekt ne vetem 5 minuta. Keshtu nuk do te keni justifikime per te dal nga shtepia te pa trukuara.

Fondotinta– fillimisht merrni fondotinten dhe korrektorin. Ne pergjithesi nuk eshte e nevojshme nje korrektorin ta shtrini ne te gjithe fytyren por vetem ne zonat kritike. Nese keni deshire te aplikoni edhe fondotinten sigurohuni qe ta keni perhapur mire ne te gjithe siperfaqen e fytyres.

Fard– Asnjehere pa fard! mund ta aplikoni ne vetem 2 minuta, mund te vini shume pak fard ne molleza dhe te shikoni ndryshimin.

Syte- Per te qene sa me efikas merrni nje ton sysh natyral dhe shtrijeni ne te gjithe qepallen e siperme, me pas shtoni nje ton sysh me te erret dhe me ndihmen e nje peneli sfumojeni me kujdes. Shoni nje vije peneli nese keni deshire, dhe mos harroni te aplikoni rimelin.

Buzet- Nuk ju mbetet qe te shtoni pak ngjyre ne buze! Gjate dites zgjidhni nje gloss ose nje buzekuq me ngjyre natyral, dhe mund te guxoni per nje buzekuq me ngjyre me te fort vetem ne mbremje./ikub/