Make-up-i dhe modeli i flokeve te nuseve

Nusja eshte protagonistja e dasmes, ne ate dite ajo duhet te jete e mrekullueshme, dhe per te pasur kete efekt, grimi dhe modeli i flokeve te nuses te unike.

Por mos harroni se burri juaj i ardhshem nuk deshiron te shoh ne altar nje person te trnasformuar nga ajo qe dashuron, rregulli numer nje eshte qe te nxirrni ne pah imazhin tuaj dhe linjat.

Pasi te keni zgjedhur fustanin mund te filloni te mendoni per grimin dhe per modelin e flokeve, te cilat duhet te ndjekin linjen e fustanit, kepuceve etj. Mund ti drejtoheni parukieres tuaj te besuar e cila i njeh mire shijet tuaja dhe floket tua, dhe me siguri do te te jete ne gjendje te zgjedhi nje model qe ju deshironi.

Keshilla qe mund tju japim eshte se nuk duhet te nenvleresoni kohen, nuk eshte asnjehere shume shpejte per te menduar sesi do te krihni floket apo llojin e make-up-it qe do te perdorni. Gjithashtu do te ishte mire te pergatisni lekuren tuaj me maska dhe trajtime te vecanta, te mendoni per prerjen dhe per ngjyren e flokeve.

Dita juaj e dasmes eshte unike dhe kushdo mund te kuptoje deshiren tuaj per te provuar shume modele deri sa te merrni rezultatin e deshiruar dhe te jeni nusja qe keni enderruar qe femije.