Lumturia fillon në të pesëdhjetat

Jeta e mirë fillon në vitet e pesëdhjeta, tregon hulumtimi më i ri i cili zbulon se kjo periudhë është më lumtura e jetës.

Stresi, nervoza dhe brenga zhduket në ditëlindjen e 50-të, ndërsa njerëzit në këtë periudhë bëhen të aftë të kënaqen me jetën dhe me imtësirat e përditshme të cilat jetën e bëjnë më të bukur.

Edhe për kundër rrezikut për vdekje dhe sëmundjet, njerëzit më pak brengosen dhe janë më të prirë për injorimin e gjërave negative dhe për koncetrimin më të madh në gjërat pozitive.