Llaku i fortë për flokë nga Wellaflex

Llaku i ri për flokë, ”Wellaflex shine hold extra strong” përmban kapsula të reja, të cilat jo vetëm që mundësojnë një pamje të re, por lehtësojnë edhe përdorimin.

Produktet “Wellaflex” për formësimin e flokëve japin një ndjenjë të sigurisë dhe relaksimit, sepse fiksojnë me garanci flokët deri në 24 orë.

Ato përmbajnë formulën “FlexActive” falë së cilës flokët gjithmonë kthehen në formën e dëshiruar. Llaku i ri për flokë përmban kapsula të reja, të cilat jo vetëm që mundësojnë një pamje të re, por lehtësojnë edhe përdorimin. /Telegrafi/