Lifting? Jo: Smart Lifting

Pas moshes 60-65 vjec, lifting eshte e vetmja zgjidhje per te kundershtuar deshtimin e lekures, rrudhat, zbrazjen dhe tharjen e lekures.

Kjo eshte nje nderhyrje kirurgjikale, shume komplekse qe zgjat 2 deri ne 4 ore, dhe mund te kerkoje nje anestezi te pergjithshme. Kohet e fundit jane zhvilluar metoda absolutisht me te lehta dhe me pak invazive, qe ne kombinim mes tyre, ofrojne nje rezultat perfundimtar, te perhershem dhe ekuivalente me lifting tradicional.

Jemi duke folur per smart lifting qe sjell sebashku ne nje seance tre teknika te ndryshme: lipofilleri (qe perdor dhjamin e pacientit si mbushes), lipolisi lazer dhe lazeri Co2.

Gjithcka zgjat 90 minuta dhe zhvillohet duke qendruar ulur. Mjafton vetem nje mjek specialist dhe fale mundesise qe te krijon duke te punuar vetem me anestezine lokale, shoqeruar maksimumi nga nje qetesues i lehte.

Qellimi i smart lifting eshte qe te perballe ne menyre efikase deshtimet e para te fytyres, pamja, toni i lekures dhe nenlekuror, qe fillojne te shfaqen ne menyre dominuese rreth moshes 45 vjec, sherben per te luajtur proaktivin, te shtyje ose te shmang teresisht krirugjine plastike te lifting tradicional.

Duket se kjo teknike ka kosto jashtezakonisht me te ulet ne krahasim me lifting, rreth 50 per qind, prandaj me mire mire terapite soft ne vend qe te mbeshtetemi tek nje kosto e ulet qe mund te sjelli rreziqe, ndonjehere edhe raste ekstreme te mjekut falso qe injekton cimento ne vend te botoksit.