Lëngu i shegës dhe kanceri

Lëngu i shegës dhe kanceriNdihmon në luftë kundër kancerit të prostatës.

Shega përmban koktej të përbërësve të cilët ndihmojnë zvogëlimin e dëmtimit të qelizave në rast të sëmundjes nga kanceri.

Përveç kësaj, lëngu i shegës është përplot me antioksidantë, prandaj është shumë i dobishëm në reduktimin e nivelit të kolesterolit dhe luftën me sëmundjet e zemrës.