Lëngu i hudhrës largon dhjamin

Lëngu i hudhrës largon dhjaminLëngu i nxjerrë nga hudhrat është një mundësi e mirë për të pasur një organizëm të shëndetshëm.

Ai është një lëng i cili njihet për vetitë e tij çudibërëse për largimin e shtresave dhjamore e po ashtu edhe për forcimin e sistemit imun, pastron gjakun, përmirëson aftësinë në punë, përmirëson punën e zemrës dhe ndikon te sëmundjet e femrave.

Për të përgatitur këtë pije është e nevojshme që të keni; 12 thelbi hudhre, e më pas përzieni me gjysmë litër verë të zezë.

Le të qëndrojë për dy javë, më pas e kulloni dhe e zhvendosni në një shishe tjetër. Lëngun ta pini tri herë në ditë nga një lugë, për një muaj rresht.