Lëng molle për zorrë përtace

Lëng molle për zorrë përtaceNëse keni probleme me jashtqitje dhe në tretjen e ushqimit në organizëm atëherë përdorni lëng molle.

Problemin me zorrën e trashë sidomos mund ta eleminoni duke pirë një herë në ditë nga një gotë komposto frutash.

Të sëmurët është mirë që larjen ta bëjnë në vaskë në pozicionin ulur, duke i shtuar ujit lëvore të bungut dhe kamomil. Por, për t’u shëruar nga infeksionet në zorrë duhen ngrënë qepë dhe hudhra të freskëta.

Ngrënia e një molle të ëmbël para ushqimit liron zbrazjen e zorrëve. Ata që kanë zorrë përtace duhet të pinë rregullisht tri herë në ditë nga një gotë lëng molle para ushqimit.