Lekura e thate, keshilla per tu kujdesur

Nje nder problemet qe na shqeteson me se shumti eshte lekura e thate, nje element qe krijon jo vetem shqetesim por dhe nuk eshte estetike.

Nje nder problemet qe na shqeteson me se shumti eshte lekura e thate, nje element qe krijon jo vetem shqetesim por dhe nuk eshte estetike.

Ekzistojne, tipologji te ndryshme lekure, secila eshte e lidhur me problemet te ndryshme. Lekura e thate eshte nje lekure pak elastike, e ashper dhe jo e bukur estetikisht, dhe mesa duket plaket shpejt. Cfare mund te bejme per te luftuar kete lloj lekure?

Eshte e rendesishme te konsumoni shume uje, te pakten 2 litra ne dite, e kombinuar kjo me nje ushqim te shendetshem, jo me yndyrna dhe sheqerna te cilat kontribuojne me shume sesa mendojme.

Gjithashtu keshillohet te perdorni nje qumesht te thjeshte detergjent, duke menjanuar te gjitha llojet e kozmetikeve te cilet prodhojne shkume pasi konsiderohen shume agresive.

Gjate pastrimit aplikoni nje tonik duke e zgjedhur me baze vajrash esencial te cilet ndihmojne te ekuilibrojne lekuren. Per te pasur nje rezultat me te mire ne fytyren tuaj, mjafton qe nje here ne jave, te beni nje maske hidratuese, ky element do ta bej lekuren me te bute./ikub/