Larja me ujë të akullt

Nganjëherë sekretet e rëndomta janë më të ëmbla, gjë që tregon edhe shembulli i aktores Kate Hudson, e cila ka zgjidhje shumë efikase për fryrjen e gropave të syve.

“Ndoshta tingëllon demode, por nëna ime (Goldi Hon) një herë ma pati treguar dhe më ka bindur se ka efekt”. Thjeshtë, merrni një enë, mbusheni me katrore akujsh.

Fytyrën pastaj lajeni me ujë të akullt nga katroret e shkrira dhe e tërë lodhja dhe fryrja e fytyrës do të zhduken”, këshillon Kate. /telegrafi/